Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih dogo-argentino zbira od vas, ko se naročite na prejemanje vsebin kot so e-novice in pošljete kontaktni obrazec.

Upravljavec

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:

dogo-argentino.si

Osebni podatki in namen njihove obdelave

Od vas z vašo privolitvijo dobimo naslednje podatke:

  • Ime
  • Priimek
  • e-poštni naslov

Ti podatki se uporabljajo za pošiljanje e-novic in da vam odgovorimo na vaše povpraševanja. Preden pa vaše podatke pridobimo pa morate označiti polje, da se strinjate s to politiko zasebnosti.

Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (»pozabe«), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora.

Pri uveljavljanju vseh vaših pravic ali pri pridobivanju dodatnih informacij se obrnite na kontakte dogo-argentino.si

Čas hrambe osebnih podatkov

Vaše podatke hranimo do preklica uporabe ali zahteve do izbrisa.

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. N

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile mogoče brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Seznam piškotkov na naši spletni strani

Ime Izvor/ opis
1P_JAR Shrani uporabniške nastavitve
CONSENT Za preverjanje statusa privolitve
_utma Google Analytics
_utmb Google Analytics
_utmz Google Analytics
_utmc Google Analytics
_utmz Google Analytics
fr .youtube.com
APISID .youtube.com
HSID .youtube.com
LOGIN_INFO .youtube.com
PREF .youtube.com
SAPISID .youtube.com
SID .youtube.com
SSID .youtube.com
VISITOR_INFO1_LIVE .youtube.com
YSC .youtube.com

Več o piškotkih si lahko preberete na spletu.

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.

Navodila za urejanje piškotkov v posameznih brskalnikov najdete na internetu.

S tem pa ne zagotavljamo pravilne pravilnega delovanja spletne strani.